Sør for Seljestad stølen

 
TurområdeTurområdeTurområdeTurområdeTurområde
Seljestad har et utrolig flott turområde. Naturen her på fjellet er uberørt og slående vakker. Viddene er store, åpne og fredfulle. En tur til Seljestadstølen, Kistefjell, Steinavatnet og Fjørdalsvatnet er bare noen få av de flerfoldige turmulighetene stedet byr på.   
Om vinteren har vi vanligvis veldig mye snø. Seljestad er et av de mest snøsikre områdene i Norge. Stedet har milevis av preparerte løyper og er et tureldorado for langrennsløpere. Vi har i tillegg to flotte lysløyper, en på Korlevoll og en på Lontjønn.

TurområdeTurområdeTurområdeTurområdeTurområde

I sommerhalvåret er turmulighetene også uendelige med mange merkede turstier, men det kan være lurt å ha et kart til rådighet.
Det er også muligheter for bading i vatn som Lontjønn og Torekoven. I sommermånedene står solen tidlig opp og går sent ned, solen varmer godt og det kan være forfriskende med et bad i nærmeste badekulp. For de fiskeinteresserte kan vi lokke med flere fiskevann som Løyningsvatnet, Nyastølsvatnet og Røldalsvatnet.
Om høsten, i slutten av august, begynner bærsesongen. Her på Seljestad finner man rikelig med blåbær og tyttebær, og er en tidlig ute kan en være heldig å komme over multer. For de som er glad i sopp, byr skogene våre bl.a. på kantarell.
Alle rettigheter til sidenes innhold tilhører Seljestad hytter og eiendom AS

 

eXTReMe Tracker