Velkommen til Seljestad

Tomtene ligg 650 m.o.h. i Langedalen over Solfonn og har utsikt mot fjellvidder, Folgefonna og Seljestaddalen mot Røldalsfjellet.
Området er familievennlig, idyllisk, lunt og solrikt med åpne sletter og kollar.

Naturen rundt er ei stor inspirasjons – og rekreasjonskilde der ein kan slappe av rett utanfor hytteveggen, eller gå turar i det flotte turterrenget omkring. Hytteområdet har ca to km med stabbesteinsvegar, naturstiar og er et flott utgangspunkt for turar oppover og innover fjellheimen. Friarealet byr på varierte og barnevennlege leike og tomleplassar for barna.

På vinterstid innbyr dei flotte snødekte viddene til herlege skiturer. Det er flotte oppkjørte skiløyper i området, så det er berre å spenne på seg skia rett utanfor hytta å legge i vei. Det er også mange kjekke akebakker for både små og store. I kort avstand finner en skianlegget Ljontjørn, og i ca 2 km avstand ligger Korlevoll skistadion. Begge desse langrenns-anlegga har preparerte løyper og lysløyper for langrenn og andre ski-aktivitetar. Vidare er det ca 10 minutt å kjøre til Røldal skisenter, som er et av landets mest ettertraktede alpinanlegg.

De siste årene har det skjedd store framsteg for infrasrukturen i området. Vegane langs åkrafjorden er fornya og det er kommet fleire nye tunnellar bl.a gjennom rulletsadjuvet. I tillegg har både Rennfast – og Trekantsambandet gjort sitt til at tilgjengeligheten til området har økt kraftig fra store deler av Vestlandet.

KART
KONTAKT
BILDER FRA TOMTENE
BILDER FRA REGIONEN
UTLEIE AV HYTTER

utsolgt

for andre områder

kontakt

  913 88 117

Mail